Levertijd en verzendkosten

Levertijd en Verzenden

Wij trachten uw bestelling zo snel mogelijk (binnen 3 tot 5 werkdagen na binnenkomst bestelling) af te leveren. Helaas zijn ook wij afhankelijk van fabrikanten. Het kan dus voorkomen dat een product niet voorradig is op het moment van bestellen en u dus langer zult moeten wachten. De actuele voorraadstatus staat bij het product. U ontvangt bij bestelling van ons een bevestiging met daarin uw bestelnummer en een bestelstatus. Indien er een verandering in de status van uw bestelling plaatsvindt (bv. Uw bestelling is verzonden via PostNL) dan wordt dit u per email meegedeeld. Zo blijft u op de hoogte van de status van uw bestelling. LET OP: Een wijziging in de status van uw bestelling wordt direct vanuit onze database per email naar u verzonden.

Wat zijn de verzendkosten?

Per bestelling berekenen wij € 6,95 verzendkosten in Nederland voor producten tot een gewicht van 5 kilo. Daarboven gelden andere tarieven, zie hier de FAQ pagina.  Bestellen onder rembours is niet mogelijk.

alles-draadloos.nl zal de bestelde artikelen met de grootst mogelijke zorg afleveren.

Herroepingsrecht/Retouneren

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@alles-draadloos.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Bij uw bestelbevestiging wordt automatisch een herroepingsformulier meegezonden. U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Na het versturen/melden van de retour heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Dit kunt u aangeven door het formulier in te vullen en binnen 14 dagen vanaf de besteldatum retour te sturen. Hier kunt u het formulier downloaden.  Je kunt het artikel retourneren: (1) binnen de zichttermijn van 14 dagen. (2) als het artikel compleet is (3) in de originele staat en fabrieksverpakking. (4) met de originele factuur. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

Producten die na opening vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden, voor verzegelde gegevensdragers waarvan de verzegeling verbroken is, voor gebruikte producten voor zwembadhygiëne en voor aangebroken verpakkingen van levensmiddelen of dierenvoeding.

 Zie voor meer info onze Algemene voorwaarden op onze website.

Alle vermelde prijzen op onze website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.